HVEM ER VI?

Portal Sport AS er et nytenkende og fremoverlent reisebyrå med kontor i Kristiansand. Vi har fornøyde kunder i hele Norge, fra nord til sør. Vi spesialiserer oss på reiser tilpasset lag og foreninger. Sammen med deg skreddersyr vi din neste reise, slik at den blir akkurat slik dere ønsker den.


Til sammen har vi over 40 års erfaring innenfor reiseliv og klubbarbeid. Vi er derfor i stand til å til å skape uforglemmelige minner for deg og din klubb, forening, eller vennegjeng!


Vi tør å påstå at vi har markedets beste digitale verktøy for planlegging og gjennomføring av din neste tur. Her lager vi et oversiktlig og fint tilbud til deg fritt for overraskende kostnader. Vi håndterer deltakerpåmelding via vår påmeldingsportal. Og vi kan lage dagsprogram for dere slik at ditt reisefølge har en plass hvor de til enhver tid vet hva som er neste post på programmet.


Sammen med vårt søsterselskap Portal Travel AS som er spesialist på bedriftsreiser, kan vi også være en aktiv og god samarbeidspartner mot bedrifter i ditt sponsornettverk.

HOS OSS JOBBER

Erik Løyning

erik@portalsport.no

419 17 547

Nils Sverre Ingebretsen

nils@portalsport.no

959 47 120

Isak Linnerud Hagane

isak@portalsport.no

482 21 664